Počutje je odvisno od številnih dejavnikov, med katere brez dvoma lahko uvrstimo tudi obutev. Ta mora biti tako udobna kot tudi stilsko dovršena, mora nam biti všeč, narejena iz kakovostnih materialov in v koraku s časom. Seveda pa izbira obutve zavisi tudi od priložnosti. Prav gotovo bi lahko dejali, da za najbolj univerzalne veljajo superge, ki jih lahko nosimo kot vsakdanjo obutev. Obuti vanje gremo lahko na sprehod, v šolo, na zabavo na prostem, pogosto tudi na ogled prireditve ali delovno mesto.

Še nedolgo nazaj so se na slovenskem trgu pojavile superge Burnetie kanadskega proizvajalca, ki s svojo dovršenostjo, udobjem in cenovno dostopnostjo navdušujejo vse več ljudi, predvsem mladih in tistih, ki ostajajo mladi po srcu.

Ženski supergi Burnetie OXŽenski supergi Burnetie Hi Top VintageŽenski supergi Burnetie X Knight

Na zgornjih slikah so ženske superge Burnetie.

Kako so superge Burnetie prišle v Slovenijo?

Za to, da so superge Burnetie na voljo tudi pri nas, sta zaslužna mlada slovenska podjetnika iz ekipe NaOblaku. Čisto po naključju sta zasledila blagovno znamko Burnetie, kmalu zatem ugotovila, da superg pri nas še ni možno kupiti, nato pa je sledila odločitev, da bosta za to poskrbela kar sama. Po več tednih izbiranja modelov in urejanja dokumentacije sta postavila spletno stran NaOblaku.si, kjer si lahko superge Burnetie natančno ogledate in jih tudi naročite. Izbirate lahko med ženskimi in moškimi supergami, prav tako pa so vam na voljo nizki in visoki modeli. Slednji so še posebej priljubljeni v jesenskem in zimskem času, ko radi obujemo toplejšo obutev.

Nekaj besed o proizvajalcu superg Burnetie

Superge Burnetie proizvaja kanadsko podjetje B Era Corporation. O sebi pravijo naslednje:

Naše proizvodne zmogljivosti so ocenjene najbolje v industriji, imamo zelo močno strokovno vodstvo in odličen oddelek za razvoj in raziskave. Veliko vlagamo v inovacije in komercialo. Zato v naših proizvodnih halah proizvajamo najboljše izdelke za blagovne znamke, kot so Converse, Cole Haan, Prada, Coach, Lacoste, Umbro in Vibram.

Naše osrednje načelo je osredotočanje na okolje, zdravje in dobro počutje zaposlenih z različnimi programi, ki so vodilni v industriji.

Moški supergi Burnetie Mid Light JeansMoški supergi Burnetie Hi Top VintageMoški supergi Burnetie Hi Top

Na zgornjih slikah so moške superge Burnetie.

Bi pred nakupom superge radi preizkusili?

Vas skrbi, da bi vam bile superge Burnetie prevelike ali premajhne? Sicer boste na spletni strani našli podrobno tabelo, ki vam bo v pomoč pri izbiri prave številke, če pa vam to ni dovolj, se lahko oglasite tudi v trgovini in superge pred nakupom preizkusite. Za vsak slučaj se predhodno najavite. To lahko storite preko telefonske številke 031 517 836, preko elektronskega naslova info@naoblaku.si, lahko pa tudi preko Facebook strani NaOblaku.

Nekaj modelov superg Burnetie si lahko ogledate v današnjem prispevku, celotno kolekcijo pa si oglejte na njihovi spletni strani.